Webutvikling

Webutvikling og webdesign går sammen som hånd i hanske. Man må utvikle nettsider som både ser bra ut, lastes raskt og ser bra ut både for mennesker og søkemotorer som indekserer nettsidene. Vi vil sammen med deg som kunde gå gjennom behov og tilby løsninger som både er raske, sikre og enkle å betjene.

Nettsiden er bedriftens ansikt utad og er ofte nye kunders førsteinntrykk av din virksomhet. Vi mener et godt førsteinntrykk er viktig og ønsker å hjelpe deg i å gjøre et godt førsteinntrykk på internett.

Vi samarbeider med flere av de store utvidelsesprodusentene i markedet og kan tilby løsninger fra enkle presentasjonssider til store nettbutikk løsninger og også katalogtjenester som bilsalg eler eiendomsvisninger. Vi har løsninger for å sømløst integrere deres nettsider med kontoer på sosiale medier.

 

I dag går det meste av internettsurfing via mobiltelefon og nettbrett. Det er derfor enormt viktig at nettsiden din ser bra ut både på mobile enheter og også på større skjermer som pc og storskjerm. Vi har lang erfaring i å produsere sider som tar seg bra ut på alle skjermer

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål eller du tror vi kan hjelpe dere videre ut på internett.

    Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere videre