Våre tjenester

Kreativt Design

Vi produserer kreative design som er lette og raske. Alle våre sider er optimalisert for søkevennlighet og for å vises bra på alle skjermer. i 2021 er de fleste skjermer som blir brukt på internett en mobil eller tablet skjerm, derfor er det veldig viktig å ha sider som fungerer like godt på alle skjermer.

WordPress Utvikling

WordPress er et kraftig verktøy som kjører på flere store aktører som Mercedes Benz, ebay, CNN, The New York Times og mange flere. WordPress er utvidbart i mange forskjellige retninger og er et ypperlig valg for en bedriftspresentasjon, en nettbutikk eller en booking side. Vi er behjelpelig med det meste.

Statistikk

Med målbar statistikk kan du med enkelhet se hvor raskt du vokser. God statistikk er alfa omega for å vite hvor og hvordan du skal markedsføre deg på internett. Vi har god erfaring på dette feltet og hjelper deg gjerne videre i denne prosessen.

Markedsføring

2,7 milliarder personer bruker Facebook hver måned til å holde kontakten med venner og familie, og til å finne og oppdage ting som er viktige for dem. Finn nye kunder, og bygg opp varige forhold med dem.

Vi tilbyr løsninger

Alt fra en enkel presentasjonsside til en stor nettbutikk eller nettavis. Vi er klar til å hjelpe deg videre med ditt prosjekt og dine ideer.

Kontakt oss
Hva vi tilbyr

Hva vi tilbyr

Vi gjør det meste fra å designe dine nettsider og knytte det opp til resten av ditt sosiale nettverk. Vi gir deg muligheten til å gjøre det du er god til og publiserer ditt digitle innhold en gang på din webside og det deles ut til alle følgerne dine på dine sosiale nettverk.

  • Komplett responsiv nettside.
  • Direktekontakt med dine følgere på sosiale medier.
  • Målrettet markedsføring mot ditt publikum.
  • Målbar statistikk.

Utforsk. Skap.

Mens du bygger videre på det du er god til, kan du sette deg tilbake og vite at du har en nettside som jobber for deg. En nettside der du kan publisere alt du skaper og som selv sørger for å få det ut til folk. Samtidig kan vi sette i gang målrettede kampanjer for å skape mer engasjement rundt innholdet ditt. Ta kontakt i dag om dette er noe du er interresert i.

  • Responsiv nettside.
  • Autopubliseringtil dine sosiale medier.
  • Optimalisert for konverteringer.
  • Komplett markedsføringspakke.