• Hva er WordPress
  • Hva er WordPress
  • Hva er WordPress

Hva er WordPress

WordPress brukes i dag av tusenvis av privatpersoner og bedrifter over hele verden., Faktisk benytter netsen 30% av alle nettsider på internett i dag WordPress som sitt basesystem. Det er flere grunner til dette. Mye fordi WordPress i seg selv er gratis og Open Source, noe som betyr at det kontinuerlig jobbes med sikkerhetsoppdateringer som sørger for sikker drift av nettsteder og at alle kan utvikle tillegg til systemet.

WordPress bygger på grunnleggende nettstandarder og oppdateres jevnlig for å følge basis søkemotor optimalisering. WordPress har stort fokus på utseende, brukervennlighet slik at læringskurven er enkel for å benytte systemet. Siden systemet er open source sitter det mennesker over hele verden og jobber med å sikre systemet og tette sikkerhetshull så snart de viser seg. Dette er en enormt viktig sikkerhet som man må lete lenge etter i andre systemer.

 

De aller fleste behov man kan ha på internett er allerede utviklet for WordPress, derfor kan man spare stort i utvikling av nye løsninger som allerede eksisterer. Man kan enkelt sette opp for eksempel nettbutikk, booking system eller katalogvisninger og utvikle disse til å passe din bedrift. Dette blir kostnadsbesparende for deg som kunde og tidsbesparende for oss som utvikler.

Hvem bruker WordPress?

WordPress var opprinnelig laget for å lage blogger, men kan i dag brukes til å lage en hvilken som helst nettside. Mange store aktører bruker faktisk WordPress for sine nettsteder, for eksempel New York Times, Sveriges offisielle nettside, CNN, Snoop Dogg,  eBay, Mercedes Benz og Sony.

Våre fokusområder

Vi fokuserer på enkelhet for deg som bruker og raske vakre sider for brukeren av siden og også:

  • Optimalisert for å vises på alle skjermer.
  • Optimalisert for å konvertere.
  • Optimalisert for å laste raskt.
  • Gode sikkerhet og oppdateringsrutiner.
  • Vi leverer enkelt administrasjonspanel som er lett å sette seg inn i.

    Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere videre