• Hjem
  • SEO
  • Hva er søkemotor optimalisering

Hva er søkemotor optimalisering

Det å ha en nettside er ikke nok i dag. Det er så mange nettsider søkemotorenes alogritmer har blitt mer avanserte samtidig som markedet er mer konkurransedrevet. For å bli sett nå til dags må du vise ekspertise, autoritet og sikkerhet (E.A.T). Våre metoder er utformet for å forbedre disse faktorene kontinuerlig. Å søkemotoroptimalisere er ikke noe man gjør en gang, men er en pågående dynamisk oppgave på grunn av endrede regler og konkurranse i søkemotormarkedet. Vi tilbyr skreddersydde pakker for pågående søkemotoroptimalisering slik at du kan forbedre organisk trafikk og starte å vises høyere på søk innen ditt felt. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Søkemotoroptimalisering er selve prosessen med å holde nettsiden ryddig slik at de digitale søkemotor spiderne som krypere rundt på internett kan forstå wha det er du tilbyr. Det er veldig viktig å holde siden ryddig og oversitlig da en forvirrende, irrelevant for søkere eller døde eller knekte linker vil ikke crawleren se på siden din som troverdig og siden din vil bli trykket langt ned istedenfor å bli løftet opp. Vi bygger nettsider som gjør det enkelt for crawlerene å forstå og som er brukervennlige for mennesker. Alt dette sammen vil med tiden forbedre dine søkemotor plasseringer. Med over 5 millarder google søk hver dag er søkemotor optimalisering enormt verdifullt for din daglige drift.

Google sine algoritmer blir smartere for hver dag som går. De tidligere taktikkene fungerer ikke like godt lenger og mange gode metoder brukt tidligere er kontraproduktive i dag. Derfor må eksperter på søkemotoroptimalisering være fremoverlente og ikke være redd for å utforske nye måter å jobbe på. Ssøkemotorene ernå blitt mye flinkere på å rangere søkeresultatene basert på søkerens intensjon framfor søkefrasene, er det viktig å jobbe målrettet med søkene og hvordan robotene indekserer dine sider.

Det er ikke en riktig vei å søkemotoroptimalisere, det må gjøres individuellt basert på bedriften, institusjonen eller siden sammen med hva man forsøker å selge eller kommunisere til verden. Sosiale medier er også en viktig del av dagens søkemotoroptimalisering som man ikke hadde tidligere.

    Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere videre